Ik ben kandidaat
Ik ben op zoek

Veiligheidscoordinator inhuren

Home | Veiligheidscoördinator inhuren

Wil je een veiligheidscoördinator inhuren om alles binnen je project of bedrijf veilig te laten verlopen? Reken dan op Safety Professionals te Antwerpen om de geschikte persoon voor je te vinden. Zo verminder je het risico op arbeidsongevallen aanzienlijk. Het is daarbij verplicht om deze specialist aan te stellen indien er meer één aannemer op een bouwwerf werkt. Laat ons team daarom helpen wanneer je een veiligheidscoördinator wilt inhuren.

  • Dé schakel tussen project en talent
  • 15 jaar ervaring in chemie, olie, gas, bouw, infra en industriesector
  • Wij helpen klanten en professionals bij het realiseren van een duurzame groei

Wil je jezelf aanmelden als kandidaat?

Zoek je een veiligheidsprofessional?

Waarom zou je via ons een veiligheidscoordinator inhuren?

Als bedrijf hebben wij reeds meer dan 15 jaar aan ervaring in industriële sectoren. Zo kennen de chemie-, olie-, gas- en farma-industrie geen geheimen meer voor ons en weten we precies wat verwacht wordt van een bouwkundig en industrieel specialist. In het geval van een veiligheidscoördinator is het vooral van belang dat je iemand met ervaring en kunde gaat inhuren. Tevens is het mogelijk om andere technische beroepsmensen in te schakelen via onze diensten, bijvoorbeeld een preventieadviseur of een shutdownmanager.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als je een veiligheidscoördinator wilt inhuren, dan vinden wij ongetwijfeld het meest geschikte profiel voor jouw project in ons uitgebreide netwerk. Neem hiervoor contact op met ons door te bellen naar +32 (0)3/ 326.49.53 of een e-mail te sturen naar info@safetyprofessionals.be.

Wij werken samen met:

Safety Professionals