Ik ben kandidaat
Ik ben op zoek

Vacature voor
veiligheidscoordinator

Home | Vacature veiligheidscoördinator

Bij een vacature voor veiligheidscoördinator gaan wij op zoek naar een specialist in risicoanalyse en veiligheid binnen een bedrijf of project. Bij Safety Professionals te Antwerpen kunnen bedrijven terecht om dit soort vakmensen in te schakelen voor een korte of lange periode.

Zou jij graag deel uitmaken van onze aanzienlijke inventaris aan medewerkers? Solliciteer dan op onze vacature voor veiligheidscoördinator.

Via onze vacature voor veiligheidscoordinator kom je op de juiste plek terecht

Als veiligheidscoördinator is het belangrijk om ervaring op te doen en je kennis continu uit te breiden. Dankzij onze 15 jaar aan ervaring in tal van industriële sectoren, hebben wij connecties met vele bedrijven die vaak op zoek zijn naar een specialist in risicoanalyse en veiligheid. Wanneer je bij ons solliciteert, krijg je toegang tot dit netwerk en is het mogelijk dat er snel een professionele kans voor je in het verschiet ligt. Daarbij kijken we altijd naar je scholingsniveau, reeds opgedane ervaring en vaardigheden om je te koppelen met de geschikte onderneming en uitdaging. Dat geldt niet alleen voor de vacature voor veiligheidscoördinator, maar ook voor andere functies, zoals externe milieucoördinator of preventieadviseur niveau 2.

Contacteer ons bij interesse

Wil je graag solliciteren voor een vacature van veiligheidscoördinator die wij hebben openstaan? Twijfel dan zeker niet om ons te informeren over jezelf. Upload je cv en zodra we al je gegevens hebben doorgenomen, laten we je iets weten over de mogelijkheid om je op te nemen in ons professionele netwerk.

 • Dé schakel tussen project en talent
 • 15 jaar ervaring in chemie, olie, gas, bouw, infra en industriesector
 • Wij helpen klanten en professionals bij het realiseren van een duurzame groei

 • Persoonlijke gegevens
 • Bestanden
 • Drop files here or
  Accepted file types: pdf, Max. file size: 256 MB.
  • Drop files here or
   Accepted file types: pdf, Max. file size: 64 MB.

   Wij werken samen met:

   Safety Professionals