Ik ben kandidaat
Ik ben op zoek

Vacature voor
preventieadviseur niveau 2

Home | Vacature preventieadviseur niveau 2

Zoek je naar een vacature voor preventieadviseur niveau 2 bij een tijdelijk project of binnen een bedrijf? Dan helpen wij je graag verder. Bij Safety Professionals in Antwerpen hebben wij reeds 15 jaar ervaring in het verlenen van werk bij verschillende bedrijven uit uiteenlopende industriële sectoren.

Via ons netwerk krijg je de kans je vaardigheden te ontwikkelen en mee te werken aan interessante en uitdagende projecten. Solliciteer daarom zeker op onze vacature voor preventieadviseur niveau 2.

Grijp een mooie kans via onze vacature voor preventieadviseur niveau 2

Een preventieadviseur niveau 2 moet zicht hebben op de risico’s binnen een project of bedrijf en kijkt gericht naar oplossingen om deze in te perken of om hier op de gepaste manier op te reageren. Het is hierbij nodig om de gepaste opleiding te volgen en ervaring op te doen om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Via onze vacature voor preventieadviseur niveau 2 krijg je de gelegenheid om bij vele bedrijven te proeven van de werkervaring. Daarbij beperken we ons niet tot de functie van preventieadviseur niveau 2, maar bieden we ook kansen voor andere profielen, waaronder preventieadviseur niveau 1 of milieucoördinator.

Laat ons weten wie je bent

Ben jij op zoek naar een vacature voor preventieadviseur niveau 2? Grijp dan deze unieke kans die wij je bieden. Upload je cv en nadat wij je gegevens hebben bekeken, zoeken we naar een geschikte opportuniteit voor jouw profiel.

 • Dé schakel tussen project en talent
 • 15 jaar ervaring in chemie, olie, gas, bouw, infra en industriesector
 • Wij helpen klanten en professionals bij het realiseren van een duurzame groei

 • Persoonlijke gegevens
 • Bestanden
 • Drop files here or
  Accepted file types: pdf, Max. file size: 256 MB.
  • Drop files here or
   Accepted file types: pdf, Max. file size: 64 MB.

   Wij werken samen met:

   Safety Professionals