Ik ben kandidaat
Ik ben op zoek

Vacature voor
milieucoordinator

Home | Vacature milieucoördinator

Onze vacature voor milieucoördinator is jouw unieke kans om je in tal van bedrijven te bewijzen. Bij Safety Professionals te Antwerpen beschikken we over een divers netwerk van ondernemingen uit allerlei sectoren.

Voor hen bieden wij de geschikte profielen aan om hen tijdelijk of voor lange periode te versterken. Ontdek via onze vacature voor milieucoördinator een mooie gelegenheid om je werkervaring uit te breiden!

Wat houdt onze vacature voor milieucoordinator in?

Via onze vacature voor milieucoördinator kom je in ons uitgebreide netwerk, dat wij danken aan 15 jaar aan ervaring in uiteenlopende sectoren, waaronder de gas-, olie-, farma- en chemie-industrie. Door je profiel toe te voegen aan onze inventaris is het mogelijk om jou op basis van je voorkeuren en vaardigheden te koppelen aan een geschikt project waar jij zult instaan voor de milieuzorg. Zo hoef je maar één keer te solliciteren om vervolgens vele potentiële werkgevers te bereiken. Dat geldt ook voor andere functies waar wij vacatures voor aanbieden, zoals een preventieadviseur of een veiligheidscoördinator.

Deel je profiel met ons

Heb jij interesse in onze vacature voor milieucoördinator? Dan horen wij graag hoe jij deze functie kan invullen! Upload je cv zodat wij je ervaring, scholing en vaardigheden kunnen doornemen en een evaluatie maken van jouw profiel. Vervolgens laten wij je weten of je in aanmerking komt voor een opportuniteit in een van de bedrijven in ons netwerk.

 • Dé schakel tussen project en talent
 • 15 jaar ervaring in chemie, olie, gas, bouw, infra en industriesector
 • Wij helpen klanten en professionals bij het realiseren van een duurzame groei

 • Persoonlijke gegevens
 • Bestanden
 • Drop files here or
  Accepted file types: pdf, Max. file size: 256 MB.
  • Drop files here or
   Accepted file types: pdf, Max. file size: 64 MB.

   Wij werken samen met:

   Safety Professionals