Ik ben kandidaat
Ik ben op zoek

Externe preventieadviseur

Home | Externe preventieadviseur

Zou je graag een externe preventieadviseur inhuren voor je bedrijf? Deze persoon heeft oog voor de veiligheid en gezondheid van de werknemers binnen je organisatie en bedenkt gepaste oplossingen. Bij Safety Professionals in Antwerpen zoeken we samen met jou naar de geschikte profielen om deze functie in te nemen voor jouw onderneming. We bekijken het takenpakket dat jij voor ogen hebt en op basis van die informatie ga jij de ideale externe preventieadviseur inhuren voor jouw project of bedrijf.

  • Dé schakel tussen project en talent
  • 15 jaar ervaring in chemie, olie, gas, bouw, infra en industriesector
  • Wij helpen klanten en professionals bij het realiseren van een duurzame groei

Wil je jezelf aanmelden als kandidaat?

Zoek je een veiligheidsprofessional?

Een bekwame externe preventieadviseur inhuren

Waarom zou je op ons rekenen wanneer je een externe preventieadviseur wilt inhuren? Omdat wij reeds meer dan 15 jaar aan ervaring hebben opgedaan in diverse industriële sectoren zoals chemie, olie en farma. In die jaren hebben wij een netwerk aan connecties opgebouwd waar jij volledig van gebruik kan maken. Bij een externe preventieadviseur zoek je naar iemand die een risicoanalyse kan uitvoeren en klachten en arbeidsongevallen op een deskundige manier behandelt. Specialisten hierin vind je bij ons! Daarnaast kunnen wij je ook helpen met het invullen van vele andere functies zoals een milieucoördinator of een veiligheidscoördinator.

Reken op ons om een oplossing te bedenken

Als je op zoek bent naar een externe preventieadviseur, dan helpen wij je bij het inhuren van de geschikte kandidaat. Uit een uitgebreide verzameling van profielen vinden wij ongetwijfeld de perfecte medewerker voor jouw onderneming. Heb je interesse in onze diensten? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren en al je mogelijke vragen te stellen. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3/ 326.49.53 of door een e-mail te sturen naar info@safetyprofessionals.be.

Wij werken samen met:

Safety Professionals