Ik ben kandidaat
Ik ben op zoek

Externe milieucoordinator

Home | Externe milieucoördinator

Om ervoor te zorgen dat je bedrijf aan alle eisen voldoet, wil je het liefst een externe milieucoördinator inhuren. Bij Safety Professionals te Antwerpen gaan wij op zoek naar de milieucoördinator die perfect past bij je wensen en eisen. Zo ga je op zoek naar nieuwe oplossingen en middelen om de milieuzorg binnen je bedrijf te optimaliseren. Met de inzichten die je verkrijgt wanneer je een externe milieucoördinator gaat inhuren, gaat dit ongetwijfeld lukken.

  • Dé schakel tussen project en talent
  • 15 jaar ervaring in chemie, olie, gas, bouw, infra en industriesector
  • Wij helpen klanten en professionals bij het realiseren van een duurzame groei

Wil je jezelf aanmelden als kandidaat?

Zoek je een veiligheidsprofessional?

De geschikte externe milieucoördinator inhuren voor je project

Met meer dan 15 jaar aan ervaring in de chemie-, olie-, ferro-, farma- en industriesector weten wij telkens de geschikte specialist voor ieder bedrijf te vinden. Bij het inhuren van een externe milieucoördinator is dat niet anders. Wij luisteren hierbij specifiek naar wat jij zoekt en kijken op basis van die informatie naar de profielen die wij je kunnen aanbieden. Dat geldt niet alleen voor een externe milieucoördinator, maar eveneens voor andere functies zoals een shutdownmanager of veiligheidscoördinator. Hierbij reken je telkens op de werkkrachten waar je blind op vertrouwt om het werk zo goed mogelijk te verrichten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je onze hulp inschakelen bij het inhuren van een externe milieucoördinator voor je bedrijf? Zo weet je meteen dat je een sterke werkkracht aan je personeel toevoegt en op een serieuze manier aan de milieuzorg van je bedrijf werkt. Contacteer ons team om meer te weten over de mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar +32 (0)3/ 326.49.53 of door een e-mail te sturen naar info@safetyprofessionals.be.  

Wij werken samen met:

Safety Professionals